Je wordt eventueel eerst in de watten gelegd door mijn vaste visagist.  Daarnaast mag je  gebruik maken van mijn klanten garderobe waar alleen maar pareltjes hangen, zodat jij je op en top vrouw voelt.

"Jij gaat met een boost aan zelfvertrouwen weer de studio uit, dat beloof ik je!"

Ik vind het belangrijk dat je in elke foto terug kan zien hoe iemand is, hoe iemand zich voelt en hoe zij in het leven staat.  Zelf-liefde en moeder-liefde staan dan ook centraal.  

Met mijn fotografie wil ik jou op-en-top vrouw laten voelen. Ik wil je laten zien hoe prachtig je bent & dat je trots mag zijn op hoe jij je hebt ontwikkeld. 


Let's make it happen!

Be your own kind of beautiful


Kwasny photography

Pregnancy

Een zwangerschap is een bijzondere, mooie tijd. Natuurlijk horen daar kwaaltjes bij, maar uiteindelijk groeit er iets magisch in je buik. Zo'n mooi wonder. Een zwangerschap shoot is speciaal voor de aanstaande mama. Zij mag in het zonnetje gezet worden en volop genieten van een bijzondere shoot. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kun je tijdens de shoot namelijk gebruik maken van verschillende jurken, doeken en body’s. Dit maakt het plaatje helemaal af! Je wordt ook geholpen met poseren, zodat je lichaam op een vrouwelijke manier wordt gefotografeerd & waarin je buik mooi uit komt.

We are shining

Een zwangerschap shoot is het mooist om in te plannen wanneer je tussen de 30 & 34 weken bent. 
Afhankelijk van het pakket duurt jouw experience tussen 1 uur en 3 uur. Tijdens deze shoot kun je gebruik maken van body's, jurken en doeken uit onze garderobe. Dit gebeurt allemaal in overleg met jou. Het is jouw shoot, dus jij moet je goed voelen in wat je aan trekt. Heb je zelf iets wat je graag aan wilt doen, neem het dan vooral mee. Een mooi lingeriesetje kan namelijk ook erg tof zijn tijdens de shoot. 

Vanaf 349,- (excl. btw)

Nu boeken

Motherhood

Ik merk dat het moederschap mooi, maar ook zwaar kan zijn. Het opvoeden van kinderen vraagt veel van je & de tijd raast voorbij. 
Daarom is deze shoot speciaal voor alle mama’s. Heerlijk met jouw zoon(s) &/of dochter(s) op de foto in een liefdevolle setting.


One day we’ll be old

Samen zetten we de tijd even stil, zodat we een mooie herinnering voor later kunnen maken. Iets tastbaars, waar je naar kan kijken.
 Net even die blik naar elkaar, die hele fijne knuffel met kleine armpjes om je heen. Even nergens aan denken, maar genieten van je gezin tijdens de shoot.


Vanaf 349,- (excl. btw)

Nu boeken

Fine-art portraits 

Een serieuze blik, met een prachtige emotie in de ogen. Een foto waar je met al je aandacht naar toe wordt getrokken. Een soort schilderij, met een bijzonder verhaal. Dit is wat een Fine-art portret voor mij inhoudt.  

I Am Art

Bij deze shoot gaat het om emotie, gezichtsuitdrukking en houding van de persoon. De kinderen of volwassenen worden in verschillende houdingen weg gezet, waar-door ze met elkaar in verbinding staan. Hierdoor wordt het een mooi emotioneel beeld, met een verhaal in de foto. Het prachtige verhaal van zusjes, broertjes of bijvoorbeeld een zelfstandige vrouw.  

Vanaf 349,- (excl. btw)

Nu boeken

Boudoir

Kwasny photography zoekt het randje op met haar boudoir fotografie.
De nieuwe studio inclusief badkamer met een grote regendouche & een prachtig bad, zorgen voor wat stomende foto's.
Van glitters tot olie, van chocolade tot champagne en van verf tot water. Alles mag en kan.

Deze shoot is alleen te boeken als vrouw of als koppel. Zoals bij elke shoot in mijn studio staat de vrouw centraal.

I See You

Samen gaan wij kijken naar jouw moodboard. Wat heb jij in gedachte, wat wil jij neerzetten met deze shoot, wat is jouw doel?
Mijn doel is in ieder geval om jou met een enorme boost zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan. Zodat je na een paar weken, kan genieten van prachtige foto's van jezelf met een tikkeltje stoutheid. 


Als koppel zijnde is het een hele andere ervaring. Ik leg jullie liefde op een totaal andere manier vast dan je gewend bent. Intiem, passioneel en vooral heel veel liefde!


Vanaf 349,- (excl. btw)

Nu boeken

"Girls night out, maar dan in een vorm van een fotoshoot!"

Bekijk meer foto's

Hoe ga ik te werk:

1. Mail contact

Nadat jij het contact formulier hebt in gevuld, zal ik contact met je opnemen via de mail.
Daar bespreken we van welke shoot je graag gebruik wilt maken, wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt voor de shoot.
Ook heb ik wat vragen voor je, zodat ik je beter leer kennen en een moodboard voor je kan maken.

2. Moodboard

Ik of jij, maak een moodboard voor je naar aanleiding van ons mailcontact. Op die manier wil ik ervoor zorgen, dat het stukje kunst wat we gaan maken, echt iets is wat bij jou (en jouw gezin) past. We bespreken het moodboard via de mail of via een videocall.
Daarnaast bespreken we ook wat je wensen zijn op het gebied van visagie & haar en welke kleding je het meest aanspreekt.

3. Visagie & de shoot

Indien je gebruik maakt van de visagie &/of haar, word je eerst in de watten gelegd door mijn vaste visagistes. We kletsen tijdens dit uurtje nog even gezellig over het moodboard & leren elkaar nog iets beter kennen.
Wanneer jij/jullie helemaal ready bent, gaan we aan de slag met de shoot. Tijdens de shoot help ik met alles. Ik vertel hoe je het beste kan poseren, waar je op kan letten & doe verschillende poses voor. Ik loods je als het ware door de shoot heen, onder genot van een drankje en een lekker muziekje. 

4. Reveal

Na de shoot duurt het ongeveer 3 weken voordat je jouw foto’s in je mailbox ontvangt. Ik maak een selectie van de beste foto’s en deze zal ik tot in de puntjes bewerken. Wanneer je de foto’s hebt ontvangen, kan je zelf aangeven welke je graag digitaal wilt ontvangen. 
Indien je een pakket gekozen hebt met afdruk of album, kan je aangeven welke foto’s (van jouw keuze) afgedrukt mogen worden.

5. Ontvangst afdruk of Album

Als je een pakket gekozen hebt met een afdruk of album, ontvang je dit ongeveer 2 weken na de reveal. 
Wil je graag meer afdrukken bij bestellen of een mooi album, dan is dit altijd mogelijk. 


Let's make some

art together

We gaan samen aan de slag om iets moois te creëren, zodat jij uiteindelijk ook zo’n prachtig kunstwerk thuis hebt hangen

Tell me that you want me!

Website by Stories to stay

© 2024 Kwasny photography